onsdag 18 maj 2011

Avslut

Tärningen är kastad...

Tionde och sista veckan för Livs- och Yrkesplaneringen med gröna inslag och vi står inför avslut.
Både för deltagare och gruppledare känns det konstigt att behöva skiljas åt efter att ha träffats 20 gånger sedan i februari. Man kommer varandra riktigt nära när man delar varandras erfarenheter, både vad gäller glädjeämnen som svårigheter. Samtidigt är det en del i processen, för var och en, att tiden i grupp är slut och att börja praktisera lärdomarna i ett nytt nuläge.
Tärningen är kastad...

Sista veckans arbete gick ut på att identifiera vilka utmaningar som gällde för var och en för att nå sitt mål samt att fastställa sin handlingsplan. Veckan bjöd på ett fantastiskt väder vilket även gav oss möjlighet att njuta av naturens explosiva kraft med dofter, färger och ljud.

Eleverna på Uddetorp hade påsklov och därför var köket stängt, så måndagens lunch tillagade vi på egenhand; grillad fläskkarré och ett dignande salladsfat.

Som gruppledare har vi återigen fått uppleva människors drivkraft i samband med vår Livs- och Yrkesplanering med gröna inslag. Förväntningar som infriats, mål som gått i uppfyllelse, medvetna val som fattats (även om de varit svåra) och kanske, framför allt, delaktigheten för varandras glädje och svårigheter.

Det är dags, för oss, att tacka våra gruppdeltagare för en mycket givande tid och Västra Götalandsregionens HR-funktion för förtroendet att utveckla ert rehabiliteringsarbete.

Med hopp om återseende snart igen!

Niclas och Bo
Gruppledare
Pomona Balance

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar